Fitness bij Circle-Fit Doetinchem

Ben jij op zoek naar de beste fitness in Doetinchem? Je bent van harte welkom op de Synagogestraat 9B in onze vestiging in Doetinchem. Bij Circle-Fit werken we samen met jou aan een fitte en gezonde lifestyle. Je wordt niet alleen superfit van onze fitness, je hoeft ook niet langer te wachten bij toestellen. Circle-Fit is de beste keuze voor fitness in Doetinchem vanwege onze High Intensity Training (HIT) methode in de vorm van circuit training.

Meer over circuit training

Fitness in een vertrouwde omgeving in Doetinchem

De persoonlijke aanpak van Circle-Fit Doetinchem motiveert en inspireert. Bij Circle-Fit Doetinchem fitness je met een vooraf bepaald trainingsschema zodat jij weet waar je aan toe bent. Dit schema wordt speciaal voor jou opgesteld na een kennismakingsgesprek waarin  we jouw persoonlijke fitness doelen bespreken. Met een persoonlijk polsbandje krijg je toegang tot de locatie, de fitnessapparatuur en de drankautomaat. Elk fitnesstoestel stelt zich automatisch in op jouw lengte, krachtniveau en doel. Bij Circle-Fit Doetinchem fitness je wanneer het jou uitkomt. Dit kunnen we mogelijk maken door onze ruime openingstijden (07:00-23:00 uur). Zo maken we het jou belachelijk makkelijk om fit te worden.

Gratis kennismaking

Faster

Cheaper

Better

Snel resultaten met fitness bij Circle-Fit

Bij onze circuit training leg je in slechts 30 minuten twee circuits af langs verschillende fitnesstoestellen. Met onze fitness methode sport je niet alleen het meest effectief, het kost ook nog eens veel minder tijd. Geen training is hetzelfde door de afwisseling van verschillende toestellen. De ene helft van de oefeningen is gericht op cardio en de andere helft op kracht. Hiernaast is fitness bij Circle-Fit Doetinchem ook nog eens spotgoedkoop. Een abonnement kost namelijk maar 7,49 per week.

Waarom Fitness bij Circle-Fit Doetinchem?

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie
Word lid