Personal trainer bij Circle-Fit

Personal Trainer duur? Circle-fit bewijst het tegendeel

Een dure personal trainer wordt vaak bij het fit worden betrokken, omdat men niet goed kan inschatten hoe fitnessdoelen gehaald kunnen worden. Circle-fit is het goedkope alternatief voor de personal trainer voor mensen die duidelijke doelen hebben, maar wel wat hulp kunnen gebruiken bij het halen van die doelen. Bij Circle-Fit geloven we dat haalbare doelen stellen de sleutel tot succes is. Of je nu je conditie wilt opbouwen, af wil vallen of aan kracht wil winnen, een doel werkt als een rode lap op een stier. Samen met Circle-Fit bepaal je bij de intake jouw doel en jouw personal trainer zorgt er samen met jou voor dat jij dit doel belachelijk gemakkelijk gaat halen.

Meer over circuit training

Personal trainer op afstand

Het concept achter het Circle-Fit principe is dat jij kunt sporten onder alternatieve begeleiding, doordat de apparaten zijn afgesteld op jouw doel. Bij de intake bespreken we jouw persoonlijke doelstelling en de weg die moet leiden tot het halen hiervan. Circle-Fit maakt hierop een programma waarbij de toestellen op jouw doel zijn ingesteld. De personal trainer is dus in feite altijd in de buurt, zonder dat je deze daadwerkelijk ziet. Circle-Fit heeft haar concept gebaseerd op de HIT-methode, ofwel High Intensity Training. Binnen deze circuit training methode werk je in twee trainingen per week, van slechts een halfuur per keer al succesvol aan jouw doelen. De Personal trainer van Circle-Fit is een garantie tot succes en velen gingen je al voor.  

Gratis kennismaking

Faster

Cheaper

Better

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over sporten bij Circle-Fit 

Hoe meld ik me aan?

Je kan je hier op de site aanmelden. Je krijgt daarmee toegang tot alle Circle-Fit locaties. Wij nemen binnen een werkdag contact op.

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Nadat je de intake hebt gehad en jouw persoonlijke instellingen zijn vastgelegd kan je komen wanneer je wilt.

Echter, in de eerste fases van de heropening na de verplichte Corona sluiting moet er wel gereserveerd worden via onze Circle-Fit app. Dit is conform het protocol welke is opgesteld door onze branche vereniging. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzigen naar een langere periode kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@circle-fit.nl of dit te melden bij van onze coaches op de club.

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Om daadwerkelijk je doel te bereiken en te behouden is regelmatig sporten belangrijk. Circle-Fit heeft dit extra aantrekkelijk gemaakt. Wil je liever nergens aan vast zitten? Een abonnement met maandelijkse opzegbaarheid is ook mogelijk.

Personal trainer voor een betaalbare prijs

Bij de term ‘personal trainer’ denk je al gauw aan training op maat en dat kost doorgaans een hoop geld. Sporten onder begeleiding volgens het Circle-Fit principe daarentegen is zo belachelijk goedkoop, dat alleen jíj slanker wordt, je bankrekening in ieder geval niet. Jouw persoonlijke display, met persoonlijk profiel is altijd beschikbaar, want je kan bij Circle-Fit ieder moment en overal terecht. Het display helpt je om de apparaten in te stellen voor jouw lengte, krachtniveau en doel. Op deze manier sport je altijd en gemakkelijk met een soort digitale personal trainer.  Met locaties door het hele land en zeer ruime openingstijden, staat Circle-Fit met het alternatief voor personal training altijd paraat om jou te helpen je doelen te halen. Zo’n personal trainer ga jij waarschijnlijk nergens voor een betere prijs onder dezelfde omstandigheden vinden.

Op zoek naar een personal trainer? Plan een kennismaking of word lid!

Waarom jij samen met de Personal Trainer van Circle-Fit jouw doelen gaat halen

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie
Word lid

Personal training bij Circle-Fit locaties

  • Personal trainer Almelo
  • Personal trainer Almere
  • Personal trainer Den Bosch
  • Personal trainer Doetinchem
  • Personal trainer Hengelo
Alle locaties 

MAAK NU KENNIS

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal trainer legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking