De Circle-Fit circuit trainingsmethode

Vind je sporten gedoe, te duur, te massaal of komt het nooit uit? Of alle vier? Dan ben je gemaakt voor Circle-Fit circuit training!

Wat is Circle-Fit?

Circle-Fit is een uitdagende circuit training van een half uur. Je legt individueel twee keer jouw persoonlijke rondje (circuit) af langs verschillende fitnesstoestellen. Alle apparaten stellen zich automatisch in, je hoeft niets te doen. De ene helft van de circuit oefeningen is gericht op cardio, de andere helft op kracht. Na dertig minuten heb jij je karmapunten in the pocket.

Plan een kennismakingsafspraak

Wil jij ook een healthy lifestyle?

Wij maken het jou belachelijk makkelijk met de slimste circuit training van Nederland. Wat jouw doel ook is, Circle-Fit zorgt voor een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Zet vandaag de eerste stap naar een healthy lifestyle en get in the circle! Nu ook met een Flex lidmaatschap, maandelijks opzegbaar.

Word lid

Faster

Cheaper

Better

The Circle-Fit Seven

The Circle-Fit Seven

fit in 30 minuten

betaalbaar sporten (ook per maand opzegbaar)

open van 7 tot 23 uur

makkelijk starten

personal full body workout

coach aanwezig wanneer je het verwacht

drankjes voor vast bedrag per week

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het maken van een kennismakingsafspraak

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden doe je op deze site. Binnen 1 werkdag hoor je van ons. 

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Als je eenmaal lid bent en de intake hebt gehad kun je circlefitten wanneer je wilt. We zijn elke dag open van 7 tot 23 uur.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzgen meldt je dit bij een van de coaches op jouw locatie.

WIJ ZIJN CIRCLE-FIT. WIE BEN JIJ?

Eerst willen we alles over je weten. Je lengte, je spierkracht, je lievelingseten en je doel. Op basis daarvan maken we een geheel gepersonaliseerd Circle-Fit programma voor jou. Met jouw persoonlijk polsbandje krijg je toegang tot de locatie, de fitnessapparatuur en de drankautomaat.

START JOUW CIRCLE-FIT

Je meldt je op de locatie aan en de intelligente BioCircuit apparatuur weet dan dat jij in de Circle bent. Elk fitnesstoestel stelt zich automatisch in op jouw lengte, krachtniveau en doel. Je hoofd mag je uitzetten, want het display wijst je de weg. 

Word lid

Maak nu kennis

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking