Circle-Fit, altijd een sportschool in de buurt

Altijd een sportschool in de buurt

Het beste alternatief voor de reguliere sportschool is Circle-Fit. Niet alleen word je superfit van het programma, wachtrijen bij toestellen zijn ook verleden tijd. Bij Circle-fit hanteren we de High Intensity Training, ofwel HIT-methode. Binnen de methode werk je in maximaal dertig minuten twee circuits met meerdere fitnesstoestellen af en ben je klaar. Is een halfuur sporten dan wel genoeg? Jazeker, na de sessie weet je dat het genoeg was, omdat jij je dan al fitter voelt. Met Circle-Fit is er altijd een sportschool dicht bij jou!

Meer over circuit training

De sportschool met oog voor persoonlijke doelen

Een sportschool met vooraf bepaalde trainingsschema’s waardoor je weet waar je aan toe bent. Tijdens de intake bespreken we jouw persoonlijke doel en maken we een plan hoe we dit doel zo goed mogelijk kunnen bereiken. Dit doel kan onder andere te maken hebben met gewicht, conditie of kracht. Doordat Circle-Fit een kleinschalige sportschool, met locaties door heel het land is, kunnen we de persoonlijke aanpak waarmaken. Circle-Fit is een beter alternatief voor de gemiddelde sportschool in de buurt, want we zijn;

  • Faster (30 minuten per sessie).
  • Cheaper (7,49 per week)
  • Better (elke dag open van 07:00 tot 23:00 - Gepersonaliseerd trainingsprogramma)

Er wordt gewerkt met een circuit waarbij toestellen meerdere keren kort en effectief worden gebruikt. Niet één training is op deze manier hetzelfde en de afwisseling van de verschillende toestellen maken de workouts uitdagend, zonder in te boeten op het resultaat. Jouw fitheidsdoel is de onze en dat verliezen we nooit uit het oog. Ben jij op zoek naar een sportschool om te starten met leuke, veilige en begeleide circuit training? Dan is Circle-Fit de juiste keuze voor jou.

Een goedkope sportschool voor een beter resultaat

Onze aanpak middels het circuit training principe bewijst zich keer op keer. We maken het belachelijk makkelijk om doelen te halen, omdat de persoonlijke aanpak van Circle-fit motiveert en inspireert. Met tweemaal een halfuur per week vliegen de kilo’s er binnen de kortste keren af, bouw je aan de conditie van een paard of ontpopt zich dat toplichaam dat je voorheen alleen kende uit tijdschriften. En we zijn daarbij ook nog eens het goedkope alternatief voor een sportschool. Een sportschool abonnement kost slechts 7,49 per week. Dat maakt het toch alleen maar verleidelijker? Doe je zelf een plezier en ga voor het betere alternatief voor de sportschool. Maak snel een kennismakingsafspraak of word lid

Gratis kennismaking

Faster

Cheaper

Better

Waarom Circle-fit een beter alternatief is dan de gemiddelde sportschool

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie
Word lid

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over sporten bij Circle-Fit 

Hoe meld ik me aan?

Je kan je hier op de site aanmelden. Je krijgt daarmee toegang tot alle Circle-Fit locaties. Wij nemen binnen een werkdag contact op.

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Nadat je de intake hebt gehad en jouw persoonlijke instellingen zijn vastgelegd kan je komen wanneer je wilt.

Echter, in de eerste fases van de heropening na de verplichte Corona sluiting moet er wel gereserveerd worden via onze Circle-Fit app. Dit is conform het protocol welke is opgesteld door onze branche vereniging. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzigen naar een langere periode kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@circle-fit.nl of dit te melden bij van onze coaches op de club.

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Om daadwerkelijk je doel te bereiken en te behouden is regelmatig sporten belangrijk. Circle-Fit heeft dit extra aantrekkelijk gemaakt. Wil je liever nergens aan vast zitten? Een abonnement met maandelijkse opzegbaarheid is ook mogelijk.

MAAK NU KENNIS

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking