Beginnen met sporten?

Beginnen met sporten, maar wat, waar en hoe?

Als je gaat beginnen met sporten, dan weet je vaak nog niet wat het beste bij jou past. De meeste mensen die beginnen met sporten, willen afvallen, aan hun conditie werken of aan kracht winnen. Circle-Fit hanteert een methode waarbij je in korte trainingen, onder persoonlijk begeleiding werkt aan jouw persoonlijke doel. Dit doel bespreken we samen met jou vooraf bij de intake, nog voor je daadwerkelijk gaat beginnen met sporten. Welk doel past bij jou en hoe kunnen we dit doel zo goed mogelijk bereiken. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij dit doel belachelijk makkelijk haalt.  

Meer over circuit training

Beginnen met sporten met korte sessies

Je hebt waarschijnlijk een goede reden om te beginnen met sporten. Circle-Fit circuit training komt voort uit de HIT-methode. Deze HIT-methode (High Intensity Training) gaat uit van korte, krachtige trainingssessies waarbij een circuit aan fitnesstoestellen tweemaal in een halfuur per training wordt afgelegd. Circle-Fit is een laagdrempelige manier om te beginnen met sporten. Deze uiterst effectieve manier van training is een oplossing op maat, omdat de toestellen vooraf op jouw persoonlijke doel zijn afgesteld en als het ware dus jouw personal training garandeert. Stel dat je met jouw training als doel hebt om af te vallen, dan zullen de toestellen ingesteld zijn op jouw doel en er zorg voor dragen dat jij zoveel mogelijk calorieën per training verbrandt.

Gratis kennismaking

Faster

Cheaper

Better

Beginnen met sporten bij Circle-Fit, wat kan je verwachten?

Sta je op het punt om te beginnen met sporten bij Circle-Fit, dan wordt er een gepersonaliseerd Circle-Fit programma voor je gemaakt. Hierna krijg je een polsbandje waarmee je toegang krijg tot de locatie en de fitnessapparatuur. Elk toestel stelt zich dan automatisch in op jouw lengte, krachtniveau en doel. Verder kan je van ons verwachten dat er een locatie in de buurt is en dat we met onze ruime openingstijden op zowat elk moment van de dag voor jou geopend zijn. Tenslotte garanderen we je dat beginnen met sporten slechts de eerst stap is. De endorfine die sporten vrijmaakt, werkt zo verslavend dat je zou willen dat je veel eerder begonnen was.  Beginnen met sporten is nog nooit zo makkelijk geweest. Maak snel een kennismakingsafspraak of word lid.

Beginnen met sporten doe je bij Circle-Fit vanwege de onderstaande voordelen.

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie
Word lid 

Beginnen met sporten? Circle-Fit locaties

  • Beginnen met sporten in Almelo
  • Beginnen met sporten in Almere
  • Beginnen met sporten in Den Bosch
  • Beginnen met sporten in Doetinchem
  • Beginnen met sporten in Hengelo
Alle locaties

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over sporten bij Circle-Fit 

Hoe meld ik me aan?

Je kan je hier op de site aanmelden. Je krijgt daarmee toegang tot alle Circle-Fit locaties. Wij nemen binnen een werkdag contact op.

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Nadat je de intake hebt gehad en jouw persoonlijke instellingen zijn vastgelegd kan je komen wanneer je wilt.

Echter, in de eerste fases van de heropening na de verplichte Corona sluiting moet er wel gereserveerd worden via onze Circle-Fit app. Dit is conform het protocol welke is opgesteld door onze branche vereniging. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzigen naar een langere periode kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@circle-fit.nl of dit te melden bij van onze coaches op de club.

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Om daadwerkelijk je doel te bereiken en te behouden is regelmatig sporten belangrijk. Circle-Fit heeft dit extra aantrekkelijk gemaakt. Wil je liever nergens aan vast zitten? Een abonnement met maandelijkse opzegbaarheid is ook mogelijk.

MAAK NU KENNIS

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking