Cardio fitness bij Circle-Fit

Cardio fitness is nog nooit zo makkelijk geweest

Waarom cardio fitness proberen? Omdat je graag wil afvallen, aan uithoudingsvermogen wil winnen of gewoon fitter wil worden. Wil je daarnaast in een vertrouwde omgeving advies en comfort ervaren? Circle-Fit is een combinatie van een cardio fitness en krachttraining. Bij Circle-Fit werken we met de HIT-methode (High Intensity Training) waarbij uitgegaan wordt van korte intensieve, maar daarom zeer effectieve sessies. De cardio fitness workout kost je twee keer per week slechts een half uur, wat maakt dat je niet al te veel tijd kwijt bent. Bij de intake na jouw inschrijving nemen we samen een jouw doelen door voor het juiste cardio fitness- en krachtprogramma. We kijken welk doel jij voor ogen hebt met de cardio training en bepalen hoe jij het beste dit doel kan bereiken. Circle-Fit zorgt er samen met jou voor dat je dit doel belachelijk makkelijk haalt.  

Meer over circuit training 

Cardio fitness met persoonlijk plan

Wij geloven daarom dat we jou persoonlijk kunnen begeleiden met het behalen van jouw doel en je op een bijzondere manier blijven motiveren. We doen dit door, op basis van het plan dat we met jou maken, een programma samen te stellen voor onze circuit training, geheel op maat. In de werkelijkheid kijken we dus niet over je schouder mee hoe jij je oefeningen doet, maar stellen we de toestellen in op jouw doel. Wil je met cardio fitness je conditie verbeteren, dan stellen we de apparaten zo in, dat jouw uithoudingsvermogen wordt vergroot. Wil je graag afvallen? Dan zorgen we ervoor dat de apparaten jou helpen, in slechts tweemaal een halfuur per week zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Krachttraining is ook verwerkt in het persoonlijke programma zodat je meer kracht kan opbouwen.

Gratis kennismaking

Faster

Cheaper

Better

Cardio fitness, het goedkope alternatief voor de sportschool

Als je een betaalbaar alternatief zoekt voor de sportschool, dan is cardio fitness volgens het Circle-Fit principe een belachelijk goede keuze! De ene helft van het circuit is gericht op cardio fitness en de andere helft op kracht. Naast het feit dat deze cardio en krachttraining een fijne combinatie is, is cardio fitness met slechts 7,49 per week spotgoedkoop, je kan bij ons altijd en overal terecht. Met onze ruime openingstijden van 07:00 uur ’s ochtends tot 23:00 uur ’s avonds is cardio fitness vrijwel altijd mogelijk. Daarnaast zijn we goed bereikbaar, omdat onze locaties door heel Nederland te vinden zijn.

Overtuigd van cardio fitness? Maak nu een gratis kennismakingsafspraak of word lid.

 

 

Waarom cardio fitness bij uitstek de beste methode is om fitter te worden

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie
Word lid

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over sporten bij Circle-Fit 

Hoe meld ik me aan?

Je kan je hier op de site aanmelden. Je krijgt daarmee toegang tot alle Circle-Fit locaties. Wij nemen binnen een werkdag contact op.

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Nadat je de intake hebt gehad en jouw persoonlijke instellingen zijn vastgelegd kan je komen wanneer je wilt.

Echter, in de eerste fases van de heropening na de verplichte Corona sluiting moet er wel gereserveerd worden via onze Circle-Fit app. Dit is conform het protocol welke is opgesteld door onze branche vereniging. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzigen naar een langere periode kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@circle-fit.nl of dit te melden bij van onze coaches op de club.

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Om daadwerkelijk je doel te bereiken en te behouden is regelmatig sporten belangrijk. Circle-Fit heeft dit extra aantrekkelijk gemaakt. Wil je liever nergens aan vast zitten? Een abonnement met maandelijkse opzegbaarheid is ook mogelijk.

Cardio fitness locaties

  • Cardio fitness Almelo
  • Cardio fitness Almere
  • Cardio fitness Den Bosch
  • Cardio fitness Doetinchem
  • Cardio fitness Hengelo
Alle locaties

MAAK NU KENNIS

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking