Snel fit worden: 3 tips

DRIE TIPS OM SNEL FIT TE WORDEN

Snel fit worden? Dan is Circle-Fit een slim idee. Wij maken het belachelijk makkelijk om fit te worden met de slimste circuit training van Nederland. Hiernaast zorgen we voor een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Lees hieronder drie tips om zo snel mogelijk fit te worden met Circle-Fit.

Tip 1: Sport wanneer het jou uitkomt

Circle-Fit helpt jou met snel fit worden. Daarom ben je bij ons niet gebonden aan korte openingstijden of een beperkt aantal bezoeken per week. Bij Circle-Fit hebben we geen limiet voor het aantal bezoeken. Hiernaast voer jij de trainingen uit, op een voor jou gewenst moment, met onze ruime openingstijden (van 07:00 uur tot 23:00 uur). Hiernaast duren de sessies slechts een half uur omdat we met circuit training werken. Veel mensen denken dat een lange fitness workout beter is om fit te worden. Maar juist door korte doeltreffende trainingen word je sneller sterk en weerbaar.Bij Circle-Fit werken we met de High Intensity Training (HIT) methode. Bij intervaltrainingen zoals deze, bouw je namelijk sneller conditie op. Dat is ideaal om snel en efficiƫnt fit te worden. Je lichaam raakt bij herhaling van een bepaalde training eraan gewend. Hierdoor bouw je minder snel spieren op. Met de circuit training van Circle-Fit ga je deze gewenning tegen door gebruik te maken van verschillende toestellen. Door het beste in jezelf naar boven te halen, gaat fitter worden belachelijk snel. Bovendien is de workout een combinatie van cardio fitness en krachttraining.

Tip 2: Varieer door middel van intervaltraining

Bij Circle-Fit werken we met de High Intensity Training (HIT) methode. Bij intervaltrainingen zoals deze, bouw je namelijk sneller conditie op. Dat is ideaal om snel en efficiƫnt fit te worden. Je lichaam raakt bij herhaling van een bepaalde training eraan gewend. Hierdoor bouw je minder snel spieren op. Met de circuit training van Circle-Fit ga je deze gewenning tegen door gebruik te maken van verschillende toestellen. Door het beste in jezelf naar boven te halen, gaat fitter worden belachelijk snel. Bovendien is de workout een combinatie van cardio fitness en krachttraining.

Meer over circuit training

Tip 3: Werk richting een persoonlijk doel

Snel fit worden is alleen mogelijk wanneer je de juiste doelen stelt. Het stellen van haalbare doelen is volgens Circle-Fit dan ook de sleutel tot succes. Tijdens je intake bekijk je samen met een specialist welke doelen bij jou passen. Er wordt dan speciaal voor jou een gepersonaliseerd Circle-Fit programma gemaakt. Zo zorgen we er samen voor dat jij jouw doel zo snel mogelijk behaald. Fit worden was nog nooit zo makkelijk!

Gratis kennismaking

Circle-Fit locaties

  • Almelo
  • Almere
  • Den Bosch
  • Doetinchem
  • Hengelo
Locaties

HOE WERKT FIT WORDEN MET CIRUIT TRAINING?

Tijdens de full body workout werk je, binnen een half uur, twee keer het circuit af. Maak je niet langer druk over het afstellen van de fitnessapparaten. Deze stellen zich automatisch af op jouw krachtniveau, lengte maar ook je doel: fit worden. Dat jij fit wordt is namelijk niet alleen jouw doel, maar ook dat van Circle-Fit. Zet vandaag nog de eerste stap richting fit worden! Maak nu een kennismakingsafspraak of word lid.

Word lid

WAAROM CIRCUIT TRAINING BIJ CIRCLE-FIT?

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie

Faster

Cheaper

Better

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over sporten bij Circle-Fit

Hoe meld ik me aan?

Je kan je hier op de site aanmelden. Je krijgt daarmee toegang tot alle Circle-Fit locaties. Wij nemen binnen een werkdag contact op.

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Nadat je de intake hebt gehad en jouw persoonlijke instellingen zijn vastgelegd kan je komen wanneer je wilt.

Echter, in de eerste fases van de heropening na de verplichte Corona sluiting moet er wel gereserveerd worden via onze Circle-Fit app. Dit is conform het protocol welke is opgesteld door onze branche vereniging. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzigen naar een langere periode kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@circle-fit.nl of dit te melden bij van onze coaches op de club.

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Om daadwerkelijk je doel te bereiken en te behouden is regelmatig sporten belangrijk. Circle-Fit heeft dit extra aantrekkelijk gemaakt. Wil je liever nergens aan vast zitten? Een abonnement met maandelijkse opzegbaarheid is ook mogelijk.

MAAK NU KENNIS

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking