Fitness bij Circle-Fit

Fitness bij Circle-Fit, de kortste weg naar fitheid

Met de alternatieve fitness methode van Circle-fit ben je met een halfuur per training al hard op weg om jouw persoonlijke fitnessdoel te halen. Dit doel stemmen we met je af op het moment van intake. Bij Circle-Fit wordt gewerkt met circuit trainingen. Dit houdt in dat je 30 minuten per sessie aan de slag gaat met een effectieve en korte workout. Het circuit kan in dit halfuur tweemaal gedaan worden op toestellen die op jouw doelen zijn ingesteld. Deze High Intensity Training (HIT-methode) maakt dat je in zeer korte tijd, al resultaten zult ervaren.

Meer over circuit training

Met slechts een halfuur fitness toch resultaat

Dankzij de methode die Circle-Fit hanteert, is resultaat ondanks workouts van maar een halfuur zicht- en voelbaar. Die resultaten moeten uiteindelijk leiden tot het behalen van jouw doel. Dit kan bijvoorbeeld afvallen zijn, het verbeteren van je conditie, of het in shape krijgen van je lichaam. Bij de op maat gemaakte aanpak die past bij jouw doel, sta je er niet alleen voor. Deze vorm van Fitness houdt je scherp en maakt dat je gemotiveerd je workout aflegt. Tijdens de korte fitness circuits maak je gebruik van verschillende toestellen, die op jouw doel zijn afgesteld. Zo hoef je niet na te denken welke inspanning goed voor jouw training is. Elk fitness toestel stelt zich automatisch in op jouw krachtniveau, lengte en doel. Snelle en doeltreffende trainingen zorgen er verder voor dat je niet al te lang met je fitness circuit bezig bent. Dat een lange fitness workout beter voor je is, is een misvatting. Juist door de korte maar effectieve training, met oog voor de cardio én kracht, worden je belangrijkste spiergroepen in je lichaam sneller sterk en weerbaar.    

Gratis kennismaking 

Faster

Cheaper

Better

Fitness in een vertrouwde omgeving

Met verschillende locaties door heel Nederland is er ruim voldoende mogelijkheid om te genieten van de vertrouwde omgeving van Circle-Fit. We vinden het daarom belangrijk dat fitness in de buurt mogelijk is voor iedereen. Een fitness centrum is geen echt fitness centrum als niet gebruik kan worden gemaakt van de meest geavanceerde fitnesstoestellen. Jouw fitheid is niet alleen jouw doel, maar ook die van ons. Zet vandaag nog de stap naar een healthy lifestyle en get in the circle! Boek snel een kennismaking of word lid

Waarom Circle-Fit jou gaat helpen

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie
WORD LID

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over sporten bij Circle-Fit 

Hoe meld ik me aan?

Je kan je hier op de site aanmelden. Je krijgt daarmee toegang tot alle Circle-Fit locaties. Wij nemen binnen een werkdag contact op.

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Nadat je de intake hebt gehad en jouw persoonlijke instellingen zijn vastgelegd kan je komen wanneer je wilt.

Echter, in de eerste fases van de heropening na de verplichte Corona sluiting moet er wel gereserveerd worden via onze Circle-Fit app. Dit is conform het protocol welke is opgesteld door onze branche vereniging. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzigen naar een langere periode kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@circle-fit.nl of dit te melden bij van onze coaches op de club.

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Om daadwerkelijk je doel te bereiken en te behouden is regelmatig sporten belangrijk. Circle-Fit heeft dit extra aantrekkelijk gemaakt. Wil je liever nergens aan vast zitten? Een abonnement met maandelijkse opzegbaarheid is ook mogelijk.

MAAK NU KENNIS

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking