Circuit training van Circle-Fit

Circuit training van Circle-Fit: Persoonlijke doelen halen

Circle-Fit hanteert de circuit training methode met de focus op het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Die doelen stellen we samen met jou tijdens de intake op. Met de circuit training haal je het beste in jezelf naar boven. Tijdens de training, die maximaal een halfuur duurt, word je persoonlijk begeleid in een rustige en vertrouwde omgeving. Je werkt tweemaal het circuit af op toestellen die worden afgesteld op jouw doel. De circuit training fitnessmethode van Circle-Fit is erop gericht om jou via persoonlijke training fit te krijgen. En dat lukt altijd.

Meer over circuit training

Circuit training, resultaat binnen een halfuurtje

Met circuit training van Circle-Fit zorgen we er samen voor dat jij je persoonlijke doel gemakkelijk haalt. Of je nu wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of je lichaam in vorm wilt krijgen, er is altijd een goede reden om met je lichaam aan de slag te gaan. Circuit training fitness van Circle-Fit helpt jou bij het verwezenlijken van jouw persoonlijke doel. Vooraf wordt bekeken hoe jij dat doel kan bereiken. Doordat de circuit training slechts een halfuur per training duurt, werk je in een relatief korte tijd naar jouw doelen. Bij Circle-Fit geloven wij dat trainen leuk moet zijn en dat is circuit training zeker. Sporten volgens de circuit training methode is daarom niet alleen heel goed voor je, je sport ook nog eens met veel plezier. Je zal daarom ook sneller dan verwacht resultaten ervaren en daar doe je het tenslotte voor.  

Gratis kennismaking

Faster

Cheaper

Better

De circuit training binnen een vertrouwde omgeving

Bij Circle-Fit geniet je een full body workout die gebaseerd is op de bekende High Intensity Training (HIT) methode. Tijdens de circuit training werk je in een halfuur tweemaal het circuit af. De fitnessapparaten zijn hierbij op jouw doel ingesteld, dus hoef je je ook geen zorgen te maken over het gewicht dat je moet verzetten. Hierbij train je op cardio en op kracht. De circuit oefeningen zijn makkelijk uit te voeren en je kunt ze bij onze club in vertrouwde omgeving doen. Door onze ruime openingstijden (van 07:00 uur tot 23:00 uur) kun je de circuit training op elk gewenst moment uitvoeren. En dit alles voor maar €7,49 per week. Maak snel een kennismakingsafspraak of word lid.

Waarom circuit training bij Circle-Fit jou gaat helpen

  • Persoonlijke begeleiding in een rustige en vertrouwde omgeving
  • De apparaten passen zich aan, aan jouw doelen en prestaties
  • Slechts 30 minuten per training
  • Ruime openingstijden, 07:00-23:00 uur
  • Scherpste prijsgarantie
Word lid

Circle-Fit circuit training locaties

  • Circle-Fit circuit training Almelo
  • Circle-Fit circuit training Almere
  • Circle-Fit circuit training Den Bosch
  • Circle-Fit circuit training Doetinchem
  • Circle-Fit circuit training Hengelo
Alle locaties

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over sporten bij Circle-Fit

Hoe meld ik me aan?

Je kan je hier op de site aanmelden. Je krijgt daarmee toegang tot alle Circle-Fit locaties. Wij nemen binnen een werkdag contact op.

Moet ik een afspraak maken of reserveren om te kunnen trainen?

Nee. Nadat je de intake hebt gehad en jouw persoonlijke instellingen zijn vastgelegd kan je komen wanneer je wilt.

Echter, in de eerste fases van de heropening na de verplichte Corona sluiting moet er wel gereserveerd worden via onze Circle-Fit app. Dit is conform het protocol welke is opgesteld door onze branche vereniging. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.

Hoe wijzig ik mijn abonnement?

Als je het abonnement wilt wijzigen naar een langere periode kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@circle-fit.nl of dit te melden bij van onze coaches op de club.

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Om daadwerkelijk je doel te bereiken en te behouden is regelmatig sporten belangrijk. Circle-Fit heeft dit extra aantrekkelijk gemaakt. Wil je liever nergens aan vast zitten? Een abonnement met maandelijkse opzegbaarheid is ook mogelijk.

MAAK NU KENNIS

Maak nu een afspraak voor een sneak peek biij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Plan een kennismaking